Illums Bolighus Sweden

 
 

Navigation

10% bonuspoäng på alla köp

Anmäl dig her eller på adress siden. Behöver du hjälp? Kolla +45 3366 9504

Events

Illums Bolighus är inte bara ett varuhus – vi gör även plats för olika arrangemang året runt. Detta skapar en interaktiv miljö, något vi ser som en viktig del av att vara ett skandinaviskt designhus. Du kan bland annat uppleva vernissager med konst- och fotoutställningar samt föredrag och presentationer av nyheter i samarbete med designer och leverantörer. Om du vill veta mer om våra evenemang och få tillträde till platsbegränsade arrangemang ska du bara registrera dig som No1-kund här.

ILLUMS BOLIGHUS STOCKHOLM

"Tumla" med bObles

Tillsammans med bObles bjuder vi in 0-3 åringar med föräldrar till vår för dagen specialbyggda "tummelhörna" tisdag den 6 oktober. Vi kommer att demonstrera de motoriskt stimulerande "tummel" möblerna och barnen får en härlig lekstund.

Då vi har ett begränsat antal platser behöver du anmälda dig och ditt barn i förväg. Det kan du göra genom att sända ett mail till oss på tabletop@illumsbolighus.se.

Tummeltiden är ca 1 timme och alla barn som deltager kommer att få en liten gåva från bObles.
Vi kommer ha fyra pass: Kl. 10:30 / 12:30 / 14:30 / 17:00

I mailet behöver du skriva namn, telefonnummer, önskad tid och hur många ni är som kommer. Vi återkommer med bekräftelse på att ni fått plats

Hjärtligt välkommen till både vuxen och barn!