Illums Bolighus Sweden

 
 

Navigation

Önskalista

Läs mer om önskalistan i Illums Bolighus här

10% bonuspoäng på alla köp

Registrera dig här eller på adress siden. Behöver hjälp? Ring +45 3366 9504

Events

Illums Bolighus är inte bara ett varuhus – vi gör även plats för olika arrangemang året runt. Detta skapar en interaktiv miljö, något vi ser som en viktig del av att vara ett skandinaviskt designhus. Du kan bland annat uppleva vernissager med konst- och fotoutställningar samt föredrag och presentationer av nyheter i samarbete med designer och leverantörer.

Om du vill veta mer om våra evenemang och få tillträde till platsbegränsade arrangemang ska du bara registrera dig som No1-kund här.

ILLUMS BOLIGHUS MALMÖ

Bröllupsevent i Illums Bolighus

Välkommen till bröllopsevent i Illums Bolighus Malmö lördagen den 7 maj kl 10-18. Kom in och upplev de vackert skyltade bröllopsfönstren som är fulla av tips och gåvoidéer och låt dig inspireras till ditt eget bröllopsbord!


Upprätta er önskelista och bliv belönat med Goodie Bag

Gå i lugn och ro på upptäcktsfärd i våra olika avdelningar och finn era bröllopsgåvor till önskelistan.
Våra anställda och leverantörer ger er professionell hjälp med att upprätta och färdigställa er önskelista och de första 30 upprättade listorna belönar vi med en ”Goodie Bag”.

Var även med i vårt stora lotteri där du har chans att vinna fina premier från märken som Global, Menu och Georg Jensen.

Se dem här

Välkomna!