TOP
Filtrera
9 resultat
Sortera efter

Bundgaard - skor för aktiva barn

När barn leker och rör sig är det extra viktigt att ha bra skor på fötterna. Bra skor säkerställer de optimala förutsättningarna för motorisk utveckling – från de första stegen tills det att fötterna är färdigutvecklade. Bundgaard designar skor för barn i åldrarna 0-16 år och har många års erfarenhet av tillverkning av barnskor för alla typer av väder.

Bundgaard - skor för barn sedan 1904

Bundgaard grundades 1904 och är därmed Danmarks äldsta barnmärke. Allt började i Esbjerg, där Thorvald Emil Bundgaard ägde en skofabrik som tillverkade skor för många olika ändamål. När Thorvald fick sitt första barnbarn på 1920-talet ägnade han produktionen åt att endast tillverka barnskor som var hälsosamma och bekväma för barnens fötter. Än idag är det fortfarande skomärkets viktigaste uppgift – att ta hand om barnens fötter.

Hälsoskor för alla fötter och behov

Bundgaard var den första skotillverkaren i Skandinavien som specialiserade sig på att producera barnskor med hälsosam passform designade för alla behov – både smala, normala och breda fötter. En Bundgaard-sko ska sitta perfekt på barnets fot och detta säkerställs genom att man inom varje kollektion gör olika modeller som är speciellt anpassade för olika fötter. Dessutom kan skorna anpassas för att passa barn i rörelse – oavsett om barnet klättrar, cyklar, springer eller hoppar.

Bundgaard prewalker

I generationer har små barn tränat på att gå i Bundgaard-skor, som är speciellt utvecklade för att stödja småbarnsfoten. Bebisar som börjat resa sig och träna på att gå behöver bra stöd, men samtidigt en stor flexibilitet i skorna. Ett par prewalkerskor, även kallade nybörjarskor, är en klassiker från Bundgaard som har hjälpt många små barn att ta sina första steg. Prewalkers sitter bra på foten och ger bra stöd runt fotleden så barnet har de bästa förutsättningarna att hålla balansen samtidigt som den smidiga gummisulan och det mjuka lädret ger bra rörelsefrihet för fötterna. I denna fas växlar barnet ofta mellan att stå och krypa, vilket gör det extra viktigt att skorna är designade för att kunna hålla båda. Bundgaard prewalker är inte för fast för fötternas krypställning och det extra lädret vid nosen skyddar mot slitage när barnet kryper.

Hitta Bundgaard vinterstövlar, gummistövlar, sandaler och mycket mer

Bundgaard erbjuder ett brett utbud av skor och stövlar för att passa det nordiska vädret och barnens olika behov. Du kan hitta sandaler, sneakers, gummistövlar, tofflor och vinterstövlar för små killar och tjejer i alla åldrar. Varumärket lanserar nya kollektioner två gånger om året. Många av de populära modellerna fortsätter år efter år, men uppdateras med nya färger, säsongstrender och kreativa detaljer. Det traditionella hantverket och den höga kvaliteten på materialen är en av skotillverkarens största styrkor. Huvuddelen av produktionen sker i Portugal och uppfyller alla EU REACH-standarder, medan gummistövlarna tillverkas i öst.

Vill du ha hög kvalitet, bra passform och skor som matchar säsongens regn, slask, snö och sol? Så ta en titt på de många vackra designerna från Bundgaard som kan klä ditt barn för alla slags väder.