Leveransvillkor

Leveransvillkor

Köp online på www.illumsbolighus.se   
Illums Bolighus eftersträvar alltid snabb leverans till såväl Sverige som till resten av världen. Beställningar med levereringsadress i Sverige eller Norge skickas med Bring. Beställningar med levereringsadress i Danmark skickas antingen med Post Danmark eller med UPS.

Beställningar med levereringsadress utanför Skandinavien skickas med UPS. Så snart beställningen är skickad, skickas ett email med kollinummer. Vid beställning med levereringsadress utanför EU dras den danska momsen bort med detsamma. Illums Bolighus tar inte ansvar för betalning av tull och moms i importlandet. Frakten beräknas utifrån beställningens samlade vikt.

 

Avhämtning
Väljer du att hämta din beställning på Illums Bolighus i Stockholm eller Malmö, kan du hämta din order så snart du mottagit ett email med bekräftelse för avhämtning. Ta gärna med en kopia av detta email vid avhämtningen. ID skall visas vid tillfället för avhämtningen.

Om varan är skadad eller om det uppstår en felleverans står Illums Bolighus för returfrakten genom att skicka en returpacksedel. Illums Bolighus erbjuder öppet köp i 30 dagar, om du ångrar ditt köp kan du utnyttja ångerrätten och sända varan i retur, dock står du som kund för returfrakten. Varan skall vara oanvänd och i originalemballage. Alla varor som är köpta på illumsbolighus.se kan dessutom returneras i våra fysiska butiker mot uppvisande av faktura.   

 

Leveranstid
Din beställning skickas så snabbt som möjligt och vi efterstävar en levereringstid på fyra vardagar. Vi kan dock inte lämna en 100% garanti, men du är alltid välkommen att kontakta oss för exakt information om din order. Skulle det mot förväntan uppstå problem kommer vi naturligtvis kontakta dig.

Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss:
Telefon: +45 33 66 95 04
E-mail: ecommerce@illumsbolighus.dk  
(öppet vardagar mellan 12:00 och 16:00)

 

 

printlogo
Vi använder cookies på denna webbplats för att säkerställa bästa möjliga service. Läs mer Ok