Made by Mamas parmesan är den riktiga Parmigiano Reggiano från en liten stad väster om Modena i Italien. Här jobbar tre generationer med Mama Marisa i spetsen, och laget har faktiskt vunnit världens finaste pris i kategorin parmesan - nämligen SUPER GULD i framför 2 472 andra ostar.Parmesan är Made by Mamas absoluta storsäljare och är helt unik, osten lagras i 27 månader, för det är här balansen mellan fetma och syra är helt perfekt Parmigiano Reggiano är gjord på 50% skummjölk mjölkad på kvällen, och 50 % fet mjölk från Dessutom hårt arbete och uthållighet Alla ostar vänds och borstas en gång i veckan Parmigiano Reggiano bryts i bitar på ca 425 gram.Vikten kan fluktuera, då det inte går att kontrollera vikten exakt i brytningen, njutningen ligger i doften, så kom ihåg att lukta på parmesanen innan du sätter tänderna i den, bryt den med en riktig parmesankniv, och njut av den med ett gott glas rött vin.
Ingredienser: Mjölk, salt, löpe.