TOP
UTVALDA

Summer Sale BruunmunchSpara 30%*på utvalda varor.

KÔP
NYHETER

PEDESTAL

Pedestal är ett danskt inredningsvarumärke som skapar färgstarka designprodukter för hemmet. Med rötter i den skandinaviska designtraditionen står Pedestals produkter för kvalitet, funktionalitet och enkelhet.

KÔP

MÖBLER

I Illums Bolighus hittar du ett brett sortiment av möbler. Vi har ett stort utbud av matbord, soffbord, soffor, stolar, sittpuffar och mycket mer.

Audo Copenhagen | Shop

Audo Copenhagen

Audo Copenhagen är kända för accessaorer, lampor och möbler til hemmet. Med fokus på att skapa lösningar som passar in i den moderna livsstil lyckas de kombinera estetik och funktionalitet.

KÖP
Vipp | Shop

Vipp

Vipp är specialiserade på moderna och funktionella produkter för hemmet. Sortimentet sträcker sig från möbler till badrumstillbehör och speglar estetik, hållbarhet och funktionalitet.

KÖP

MÖBLER


MÖBLER I HÖG KVALITET OCH TIDLÖS DESIGN

När du väljer en möbel från oss har du inte kompromissat med kvalitet, komfort eller design. Det som kännetecknar vårt utbud är estetiskt vackra möbler i hög hantverksmässig kvalitet, som håller i många år. Vi står för tidlös design som kan föras vidare i generationer. Oavsett om du letar efter ett matbord, en matbordsstol, fåtölj, soffa eller trädgårdsmöbler så har vi ett stort utbud inom alla kategorier. 

DE STÖRSTA MÖBELVARUMÄRKEN

Illums Bolighus säljer exklusiva möbler som med sin tidlösa look, originaldesign och touch av skandinavisk stil passar in i den nordiska inredningsstilen. Du kan hitta några av Danmarks största möbelvarumärken i denna kategori, nedan är bara ett urval. Du kan hitta många fler varumärken genom att filtrera under varumärken.


Montana Furniture

Gubi


STOLAR, MATBORD, SOFFOR OCH MYCKET MER

Illums Bolighus säljer hundratals möbler till ditt vardagsrum, matsal, kök allrum, sovrum, kontor, badrum, barnrum och terrass, balkong eller trädgård. Du kan hitta precis det du behöver genom att sortera vidare i kategorin Möbler. Gå på upptäcktsfärd och hitta just den möbel du drömmer om.

I kategorin Stolar kan du hitta matbordsstolar, fåtöljer, kontorsstolar, gungstolar & pallar och bänkar.

Om du letar efter ett bord kan du välja att titta närmare på någon av kategorierna nedan:

matbord, soff- & sidobord, sängbord och skrivbord.

Under kategorin Förvaring kan du hitta oumbärliga möbler och hemtillbehör, såsom byråer & skänkar, hyllor, bokhyllor, krokar & klädhängare.

Vi säljer även ett brett utbud av snygga trädgårdsmöbler, som kan fullända din sommar på terrassen: Trädgårdsstolar och trädgårdsbord, bänkar, solstolar, parasoll och olika kuddar.

Du hittar även ett stort utbud av stora och små designsoffor och vackra dagbäddar för en välförtjänt vila.

Upptäck vårt utbud av möbler och tillbehör till barnrummet.