TOP
LOUIS POULSEN

PANTHELLA

Panthella, som ursprungligen designades 1971, har sedan dess blivit erkänd som en av Verner Pantons mest betydelsefulla designer.

UTFORSKA
Louis Poulsen Bysted Garden

Bysted Garden

Bysted Garden är ett nytt tillskott till det ikoniska Bysted, som Peter Bysted designade redan 1975. Bysted Garden är en nästan identisk nedskalad version av den ursprungliga Bysted pollaren.

KÖP
Louis Poulsen Flindt Garden

Flindt Garden

Det nyaste tillskottet till familjen Flindt är Flindt Garden pollare, som har skapats i ett samarbete mellan den välrenommerade danska designern och arkitekten Christian Flindt och Louis Poulsen.

KÖP

BELYSNING

HOS OSS ÄR UTBUDET STORT

Hos oss finner du ett brett sortiment av olika typer av belysning, såsom pendlar, taklampor, golvlampor, vägglampor, bordslampor, utomhusbelysning och mycket mer.

I Illums Bolighus hittar du belysning från flertal olika skandinvaiska varumärken. Hos oss hittar du varumärken såsom Flos, Louis Poulsen, Artemide, Gubi och många fler. Vårt sortiment innehåller både moderna och klassiska lampor, så det finns något för alla smaker och stilar.

LYS UPP HEMMET MED PORTABLA LAMPOR

Vi erbjuder även ett brett sortiment av portabla lampor för hem och kontor. Dessa lampor är enkla att flytta från rum till rum, vilket gör dem praktiska och mångsidiga.

Portabla lampor är perfekta för att skapa en stämning och atmosfär i olika rum i ditt hem eller på kontoret. Du kan enkelt flytta lampan till olika platser i rummet eller byta ut dem beroende på din inredningsstil och behov.Skapa en stämningsfull atmosfär med belysning från Illums Bolighus

Brett sortiment av belysning

I vårt sortiment hittar du belysningsprodukter från välrenommerade varumärken som Louis Poulsen, Flos, Le Klint och många fler. Vi strävar efter att erbjuda ett varierat utbud av belysningsstilar, från modern och minimalistisk till klassisk och elegant, för att tillgodose olika preferenser och behov.

Skapa den perfekta belysningen i ditt hem

Att välja rätt belysning kan göra en stor skillnad i hemmets atmosfär och funktionalitet. Här är några goda råd att ha i åtanke när du köper belysning online:

  • Tänk på rummets funktion: Varje rum har olika behov när det kommer till belysning. Fundera över om du behöver generell belysning för att sprida ljus i hela rummet eller om du vill skapa stämning genom accentbelysning.
  • Anpassa belysningen till rummets storlek: Ta hänsyn till rummets storlek och takhöjd när du väljer taklampor eller hängande belysning. För mindre rum kan vägglampor eller golvlampor vara ett bra alternativ för att spara utrymme.
  • Välj rätt ljuskälla: Valet av ljuskälla påverkar både ljusstyrka och färgåtergivning. LED-lampor är energieffektiva och ger ett behagligt ljus, medan glödlampor kan ge varmare och mer stämningsfullt ljus.

Fördelar med att köpa hos Illums Bolighus

Genom att välja att köpa din belysning hos Illums Bolighus kan du dra nytta av följande fördelar:

  • Snabb leverans: Vi erbjuder snabb leverans för att du snabbt ska kunna njuta av din nya belysning och förvandla ditt hem till en stämningsfull oas.
  • Möjlighet att hämta i butik: Om du önskar personlig rådgivning eller vill se produkterna i verkligheten kan du besöka någon av våra fysiska butiker och få den hjälp du behöver.
  • Säker betalning: Hos oss kan du känna dig trygg med säker betalning och skyddade personuppgifter för en smidig och säker köpupplevelse.

Utforska vårt breda utbud av belysning online och låt ljuset förvandla ditt hem till en plats av skönhet och harmoni. Illums Bolighus är din pålitliga partner när det kommer till belysning av hög kvalitet.