TOP
Louis Poulsen PH 2/2 Question Mark Pale Rose bordslampa

PH 2/2 Question Mark Pale Rose bordslampa

Lampfotens karakteristiska krökning gör att den nya bordslampan PH 2/2 Question Mark Pale Rose känns igen direkt. De munblåsta, blekrosa glasskärmarna tillför lite mer elegans till den redan ikoniska Poul Henningsen-designen.

KÖP
Louis Poulsen PH 3½-3 Pale Rose pendel

PH 3½-3 Pale Rose Pendel

PH 3½-3 Pale Rose taklampa är en vacker blekrosa version av den välkända Poul Henningsen-designen. Den subtilt blekrosa färgen i de munblåsta glasskärmarna ger värme och utgör en elegant färgdetalj i inredningen.

KÖP
Louis Poulsen PH Artichoke Pale Rose

PH Artichoke Pale Rose

Den ursprungliga PH Artichoke designades av Poul Henningsen 1958 och hade en blekrosa nyans på insidan av varje blad för att ge ett varmare ljus. Med inspiration från detta har PH Artichoke Pale Rose 72 blad som vart och ett har fått en blekrosa färg som ger ett elegant och unikt uttryck.

KÖP
Louis Poulsen PH 2/1 Pale Rose bordslampa

PH 2/1 Pale Rose bordslampa

Bordslampan PH 2/1 Pale Rose är en nytolkning av den klassiska Poul Henningsen-designen. Den här mindre varianten av lampan med tre skärmar har nu fått munblåsta, blekrosa glasskärmar som är sandblästrat vita undertill för att ge ett härligt varmt ljus som är behagligt och bländfritt.

KÖP
Louis Poulsen PH 3/3 Pale Rose pendel

PH 3/3 Pale Rose pendel

PH 3/3 Pale Rose taklampa är en elegant version av den ursprungliga Poul Henningsen-lampan från Whole Numbers-serien som passar perfekt att hänga högt. De munblåsta, blekrosa opalglasskärmarna ger ett mjukt och varmt ljus som är behagligt och bländfritt, samma egenskaper som övriga Louis Poulsen-lampor.

KÖP
Louis Poulsen VL45 Pale Rose pendel

VL45 Pale Rose pendel

VL 45 Pale Rose taklampa är en nytolkning av den populära VL 45 Radiohus-taklampan som ursprungligen designades av Vilhelm Lauritzen för det danska tv-huset.

KÖP
Louis Poulsen PH 3/2 Pale Rose bordslampa

PH 3/2 Pale Rose bordslampa

Bordslampan PH 3/2 Pale Rose utstrålar elegans med blekrosa glas och borstad mässing som skapar en ny variant av den populära Poul Henningsen-designen.

KÖP

BELYSNING

HOS OSS ÄR UTBUDET STORT

Hos oss finner du ett brett sortiment av olika typer av belysning, såsom pendlar, taklampor, golvlampor, vägglampor, bordslampor, utomhusbelysning och mycket mer.

I Illums Bolighus hittar du belysning från flertal olika skandinvaiska varumärken. Hos oss hittar du varumärken såsom Flos, Louis Poulsen, Artemide, Gubi och många fler. Vårt sortiment innehåller både moderna och klassiska lampor, så det finns något för alla smaker och stilar.

LYS UPP HEMMET MED PORTABLA LAMPOR

Vi erbjuder även ett brett sortiment av portabla lampor för hem och kontor. Dessa lampor är enkla att flytta från rum till rum, vilket gör dem praktiska och mångsidiga.

Portabla lampor är perfekta för att skapa en stämning och atmosfär i olika rum i ditt hem eller på kontoret. Du kan enkelt flytta lampan till olika platser i rummet eller byta ut dem beroende på din inredningsstil och behov.