UPPTÄCK bObles

Image without a name

FOAMBALL-SET

För de yngsta är bObles FoamBall-set fantastiskt och utmanande att rulla fram och tillbaka mellan er, samtidigt som det är spännande att se när det snurrar och snurrar . Det mjuka EVA-skummet gör det bekvämt att använda och på grund av dess lätta vikt är det lätt för alla barn att leka med. De äldre barnen kan lägga sig ovanpå bObles Ball och rulla över golvet, eller utmana balansen genom att använda den som pall.

KÖP
Image without a name

Crocodile

Det finns så många sätt att använda och ha kul med bObles Crocodile att ditt barn kommer att kunna använda den i många år. När din bebis är liten kan du vända på Crocodile, och din bebis kan lägga sig på rygg och titta upp på sina föräldrar samtidigt som den känner en mjuk lutande rörelse och delar en stund av glädje. Genom att placera bObles Chicken under Crocodile blir lutningen lite större och mycket roligare.

KÖP
Image without a name

CHICKEN

Varje barn borde ha en bObles Chicken! En pålitlig följeslagare under hela din mamma- och pappaledighet, eftersom den gör underverk när ditt barn övar på att lägga sig på mage, stärka nacke och rygg. Chicken passar också perfekt in i magen på den stora bObles Elephant vilket gör den rolig och lätt att luta och gunga fram och tillbaka på. Man leker samtidig som man övar på motoriken!

KÖP
INSPIRATION

Baserat på filosofin om att göra världen till en bättre och mindre komplicerad plats samarbetar MENU med framstående formgivare. De skapar kollektioner som är inspirerade av arkitektur och aktuella designtrender med engenomgående skandinavisk röd tråd.

SE MER
INSPIRATION

Arne jacobsen Watches är armbandsur för kvinnor och män i tidlös design. Designen på klockorna är trogen Arne Jacobsens orginalteckningar från 1939-1971. Bra design facinerar över tid och de klockorna väcker fortfarande uppmärksamhet och beundran.

SE MER